Welkom bij Filva Ballonvaarten.

   

  Filva Ballonvaarten is ontstaan in 2000, zaakvoerder Filip Audenaert is een 34 jarige ondernemer uit het Waasland.

   

  Wij verzorgen passagiersvaarten gedurende het hele jaar voor particulieren en bedrijven.

  Onze markt beperkt zich niet enkel tot België maar we verwezenlijken vaarten, reclameacties en incentives in de hele wereld.

   

  Zo bieden we elk jaar in januari Ballonvaarten aan in het Zwitserse Chateau D'Oex en om de 2 jaar op het grootste ballonevent te wereld in Chambley gelegen vlakbij Metz in Frankrijk.

   

  Verder vaarde Filip met ballons voor reclame waar er enkel plaats is voor piloot tos de grote passagiersballons voor 24 personen.

   

  We vaarden reeds in 17 landen : België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Italië, Zwitserland, USA, Verenigde arabische Emiraten, Syrië, Thailand, Marokko, Maleisië, Groot Brittanië, China.

   

  Af en toe proberen we ook records te vestigen zo vaarden we in december 2008 vanuit Frankrijk het kanaal over naar Engeland. Als eerste met een luchtballon in Syrië, opstijgen aan het 7 sterren hotel Burj al Arab in Dubai, eerste ballonvaarder met een special shape in Maleisië, ...

   

  U kan hier meer over lezen en zien via onze wereldwijd pagina's.

   

  Verder zetelt Filip in de beheerraad van Profballoon, de vereneging van professionele ballonvaarders.

   

  De opleiding startte in 1998 bij Hot air balloon promotions Wim Verstraeten. Ondertussen heeft Filip meer dan 1000 vlieguren en zitten er 3 ballons in onze vloot. En deze zal in 2010 uitgebreid worden met nog 2 luchtballons.

   

  De recentste ballon is van de firma Leloup en co, een bedrijf dat electrische instalaties en automatisatie van toestellen plaatst in bedrijven.

   

  Het is een 6 persoonsballon van het merk Ultra magic. Leloup is reeds aan hen 2de ballon toe bij ons bedrijf en zijn nog steeds laaiend enthousiast.

   

  Verder hebben we ook nog een special shape warmeluchtballon van het merk Papillon in de vloot. Deze is een halve sinaasappel met langs de ene kant het vruchtvlees en aan de andere zijde het logo van Papillon.

  Met deze luchtballon zijn we al in vele landen te gast geweest. Dit kan u bewonderen onder onze wereldwijd pagina's.

   

  De special shape luchtballon is vervaardigd bij het bedrijf van Cameron Balloons in Bristol.

   

  Verder hebben we nog een blanco blauwe luchtballon voor onze nieuwe piloten verder op te leiden en in de winter uitdagingen mee aan te gaan.

  Deze is ook vervaardigd door Cameron Balloons deze ballon maakte vroeger reclame voor Breitex

  Valid XHTML 1.0 Transitional